søndag den 13. september 2009

m

Det eneste der overlever maskinerne og bliver en del af teknologien er menneskeligheden og i sidste indstans vores bevidst for stået som individuel opståen og som kollektiv moralcodex.

Vores bevidste og dermed vores livsmuligheder bliver med tiden fuldkomne med den hastighed vi kan føde nettet. Og nettet ogdermed mener jeg teknologien, gør det muligt at finde strukturerog mønstre som er irresible.

Når genteknolien er kortlagt og vi har mligheden for at genskabe os selv vedefterkommeres hjælp kan vi i førsye omgang udvikle os videre med grund i det liv og dermed den bevidsthed vi rummede sidst. og dermed forny udviklingen for vores virke bidrag og mulighed for at skabe. Ellers vil teknologiske identitet i form at en robot computer viderefører vores indtil da udviklede ideer og kvalifikationer.

Dette vil afgører vores etiske diskusion om hvad vi kan forandre og hvad vi skal lade være med at forandre for at vedblive med at have den balance vi fra naturens eller moderjordsside hr fået tildelt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar