mandag den 26. januar 2009

Kriterier for ansættelse som redaktions leder - Mine kriterier for ansættelse - for frivilligt arbejde på et plan der tilsvarer min kvalifikationer og

For egen regning eller uden regning. Det er en kakulation!About Me:
Redaktionsleder til DR2 Deadline
Et af de mest attraktive og udfordrende jobs i den danske tv-branche er ledigt.
Vi søger en redaktionsleder til at udvikle og nytænke Deadline, der er blandt de stærkeste brands på DR2.

Du får det daglige ansvar for Deadline 17, Deadline 22.30 og Deadline 2. sektion, og skal sørge for programmerne lever op til de høje krav, som DR2s chefredaktion og seerne stiller.

Vi søger en personlighed med stor indsigt i danske og internationale kultur- og samfundsforhold, klare journalistiske holdninger og evnen til at lede en redaktion. Du skal have mod til at gennemføre forandringer, og stærke bud på hvordan de enkelte programmer indholds- og formmæssigt skal udvikle sig. Du skal have gode samarbejdsevner, og kunne skære igennem, når dagens synspunkter er hørt og produktionen skal i gang.

Vi søger et journalistisk fyrtårn, der både kan lede redaktionen og have fingrene nede i de daglige prioriteringer.

Du skal kunne coache og inspirere redaktionens reportere, værter, redaktionssekretærer og producere.

Erfaring fra tv vil være en absolut fordel.

Du har ansvaret for, at budgettet overholdes og at dagligdagen fungerer med vagtplaner, planlægning, etc.

Deadline 17, Deadline 22.30 og Deadline 2. sektion indgår alle i Deadline-familien, men har selvstændige udtryk:

Deadline 22.30 er landets mest troværdige tv-nyhedsudsendelse, der henvender sig til mennesker, som vil udfordres og involveres. Programmet har en skarp og markant profil, og skal med klare prioriteringer, spændende analyser og stærke værter være et reelt alternativ til resten af nyhedsbilledet.
Deadline 17 er aftenens første nyhedsudsendelse, og skal afspejle dagens nyhedsudbud og rumme de vigtigste og mest interessante interviews/personer. Ud over nyheder har Deadline 17 særlig fokus på politik, videnskab, kultur og udland.
Tro og eksistens er kerneområder for DR2, og her spiller Deadline 2. sektion en vigtig rolle. Eksistentielle, religiøse, filosofiske og etiske emner behandles i et aktuelt format, der giver eftertanke og perspektiv.

Deadline 17, Deadline 22.30 og 2. sektion er fysisk samlet i ét lokale, og en af udfordringerne bliver at skabe et stærkt samarbejde mellem disse redaktioner. Derudover vil der være meget tætte samarbejdsrelationer med primært DR2 Udland, men også P1 Orientering og TV Avisen.

Redaktionslederen for Deadline står for den nære ledelse og daglige drift, og indgår i en ledelsesgruppe i DR Perspektiv sammen med redaktionslederen på henholdsvis P1 Orientering og DR2 Udland. Du refererer til en redaktionschef, der har det overordnede personalemæssige og økonomiske ansvar for programmerne.

DR ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordrer vi kvinder og mænd uanset alder, religion og etnisk baggrund til at søge.

Du kommer til at arbejde i DR Byen, som har metro lige til døren og røgfrit indendørs miljø.

Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte redaktionschef for Deadline, DR2 Udland og Orientering

Ingen kommentarer:

Send en kommentar