tirsdag den 27. januar 2009

Rac a la Copenhagen

race i København
12. juli 2007 09:28 I forbindelse med miljø trafik ugen kunne der omkring 22 sept skabes et lløb der ligger op til at københavn kommer på verden s kortet på linie med Frankfurt messen omkring biler.



Temaet skulle bare være at der ligges vægt på alternative løsninger forbundet med transport som kunne fører til en specialicering af transport og trafik af køretøjer i al almindelighed hvis der er nogle der har gode ideer i denne sammenhæng så kommenter venligst . Stilhed er ildeehørt



miljøvenlig transport arrangeret som udstillingsvindue til verden med Prins Joakim som protector Rediger / Slet

onsdag 11. juli 2007 · Ingen kommentarer
Tanken er at lave et racerløb der henvender sig til miljøvenlig transport der fgindes i forvejen et gammetløb der kunne virke som denpan til dette hvor prons Joakim hvis han er interesseret kunne være protector så Humanpowert Vehicels og automobil trikes og andre der bruger andre brandselstyper eller celler kunne konkurrere dette skulle ske samtidigt med at der bleve lavet en konference eller en udstilling af de initiativer der findes på området.



Australien har et løb tværs over kontinentet der har soldrevne mobiler der har en gennemsnits fart på over 100 km i timen !



Der er initiativer der ligger sig op af dette da man i Califonien dhgar ved lov bestemt af omligge 15% af alt kørsel til el brint eller hybrid drevne mobiler.



Selve det at en et køretøj skal kunne tage sig af alle funktioner der ligger i en familie mener jeg godt man kan specialicere så der tages højde for at det meste provat kørsel er en person i dette kunne der med fordel specialiseres og tænkes nyt så der blev brug færre ressourcer og køretyøjerne i det heletaget blev til en blandning som udgangspunkt mellem en cykel og et køretøj



Der skulle være et gade løb og et andet løb mere orienteret mod en rindgang hvor køretøjets egneskaber kunne testes. Det være sig sikkerhedsmæssigt i forhold til konstruktion eller brandselsmæssigt for at se om der er fordele ved at køre på alkohol eller gas eller dielsel solceller eller Mnenneske kraft via rugbrøndmotoren Jeg kan fortælle at verdensrecorden på HPV er over 100 km i timen og at der eksperimenteres mere på dette område i org. HPV internal.

Søren Bækmark Bisper

Ingen kommentarer:

Send en kommentar